Program


VideóSOKK: Gery és Dani Channel VIP

VideóSOKK: Gery és Dani Channel VIP

A VideóSOKK már hatodszorra hozza el neked legkedveltebb videósaidat. Most augusztus 25.-én a megszokott helyszínen a Lurdy Moziban Budapesten nem mással találkozhatsz, mint Dani Channellel és Geryvel. 

Gery elképesztő sebeséggel hódította meg a hazai YouTube világát, hiszen csatornáját mindössze egy éve üzemelteti, de már majd 150 000 feliratozóval rendelkezik. Dani pedig fiatal kora ellenére elképesztően minőségi és érdekes vieókat gyárt, már több csatornával is rendelkezik. Mindkettőjük csatornáján találhatsz gaming, Minecraft, vlog és kihívás videókat is. Szívesen találkoznál velük te is? Augusztus 25.-én a VideóSOKKon megteheted.

Ha VIP jegyet vásároltál a programod 15:00-kor kezdődik. VIP vendégeink részt vehetnek egy kvízjátékon értékes ajándékokért, láthatnak exkluzív premier videókat, részt vehetnek közös kihívásokba a videósokkal és interaktív játékokkal is készülünk a részt vevők számára. Ezen felül minden jegyvásárlót meglepetés programmal várunk. Amennyiben VIP jegyet vásárolsz egyedi VideóSOKKos ajándékokkal várunk a regisztrációnál.   A VIP jegyesek regisztrációja fél órával a kezdési időpont előtt fog megkezdődni 14:30-kor.

A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók.

A program változtatás jogát fenntartjuk!