Program


VideóSOKK: luckeY és Beniipowa

VideóSOKK: luckeY és Beniipowa

A VideóSOKK csapata most egy hatalmas bejelentéssel készült, hiszen a hazai YouTube gamer világ két meghatározó személyiségét hozza el közönségének augusztus 26.-án. A Lurdy Moziban Budapesten nem mással tudsz találkozni, mint luckeY-val és BENIIPOWA-val.

luckeY fiatal kora ellenére elképesztő követő bázist épített ki, csatornáján már több mint ötszázezer feliratkozó található.  Imádja a Fifát és a Minecraftot, a játékokon kívül a kihívás videókkal is megbirkózik; legnézettebb videója, a Bean Boozled kihívás melyet a barátnőjével készített el, már 1 millió 380 ezer megtekintésnél jár. Beni csatornája gaming és vlog tartalmakkal foglalkozik vegyesen, ez a kombináció pedig változatosan képes szórakoztatni a közönségét. Beni sok más egyéb mellett CS-zik, Minecraftozik, kihívásokat teljesít, és unboxingol. Gyere el és találkozz velük te is augusztus 26.-án, hiszen rengeteg izgalmas programmal várjuk vendégeinket.

Amennyiben normál jegyet szeretnél vásárolni két turnus közül választhatsz. A normál jeggyel rendelkező vendégeink programja délelőtt 11:00-kor, illetve délután 16:00-kor kezdődik. A normál jeggyel rendelkező vendégeink láthatnak exkluzív premier videót, kérdezhetnek kedvenc videósaiktól, várjuk őket még interaktív játékkal és készülünk nekik egy meglepetés programmal is majd végül sor kerül a dedikálásra. A normál jegyesek regisztrációja fél órával a kezdési időpont előtt fog megkezdődni.

A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók.

A program változtatás jogát fenntartjuk!