Program


VideóSOKK VIP -  UborCraft, Sajt32, Jánosik Gergő

VideóSOKK VIP - UborCraft, Sajt32, Jánosik Gergő

Szeptemberbe visszatér a VideóSOKK, méghozzá nem is akárhogy. Olyan videósokkal találkozhattok szeptember 8-án a Lurdy házba, akikkel most először lesz VideóSOKK.  több

A főszereplők nem mások lesznek, mint UborCraft, Jánosik Gergő és Sajt32. Szokásos módon készülnek nektek interaktív programokkal, szuper játékokkal, kvízekkel, exkluzív eddig még soha nem látott videókkal. Most élőben játszhattok és beszélgethettek velük akár két órán keresztül.

A három fiú leginkább MineCraft videóíról híres, de tartalmaik között találhatunk vlog videókat, DIY videókat és kihívásokat is. Mind a három vlogerről elmondható, hogy még friss csillagnak számítanak a hazai YouTube egén, viszont ezt nagyon hamar meghódították, hiszen kevés idő alatt hatalmas követőtáborra tettek szert. Gyere el te is és ismerd meg Őket személyesen is!

Amennyiben VIP jegyet szeretnél vásárolni a fenti programokon kívül a jegyed tartalmaz egy egyedi VideóSOKK ajándékcsomagot is. Ezen felül plusz egy órát tölthetsz el a vloggerek társaságában, részt vehetsz velük izgalmas játékokban és még értékes nyereményekre is szert tehetsz. Természetesen a program végén begyűjheted a videósok aláírását, sőt még közös képet is készíthetsz velük.

A VIP program 13:30-kor kezdődik amire 12:30-tól lehet regisztrálni.

A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók.

Tudj meg több információt a VideóSOKK hivatalos weboldalán : http://videosokk.hu/
Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj az info@videosokk.hu email címre nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket 9-17 óra között hétköznapokon a +36-20-210-9929 telefonszámon!

A program változtatás jogát fenntartjuk!