Program


VideóSOKK - zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird / Normál

VideóSOKK - zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird / Normál

Új év elejére ismét egy fantasztikus programmal készült nektek a VideóSOKK csapata. zsDav,DoggyAndi és IceBlueBird ebben az évben is várja vendégeit a Lurdy Moziba január 13-án. Készülnek nektek interaktív programokkal, szuper játékokkal, kvízekkel, exkluzív eddig még soha nem látott videókkal. Most élőben játszhattok és beszélgethettek velük akár két órán keresztül.  több


Mindhárom videós leginkább MineCraft témájú videókban utazik, de ezen felül Dávidnak, Icenak és Andinak is van vlog csatornája, ami ezen a rendezvényen igazán teret nyer majd magának, hiszen a VideóSOKK lényege, hogy a közönség élőben ismerje meg jobban kedvenc videósát. Tehát ez a VideóSOKK most olyan lesz mintha élőben látnátok a három kedvencetek vlogját. Jól hangzik igaz?
A normál jegyet vásárló vendégek programja egy egy órás programot tartalmaz közösen a videósokkal, ahol láthatnak új videókat a vloggerektől, részt vehetnek velük játékokban és kihívásokban, majd a program után begyűjhetik tőlük a közös képeket és aláírásokat.


A normál program 15:30-kor kezdődik amire 14:45-től lehet regisztrálni.
A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók.


Tudj meg több információt a VideóSOKK hivatalos weboldalán : http://videosokk.hu/
Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj az info@videosokk.hu email címre nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket 9-17 óra között hétköznapokon a +36-20-210-9929 telefonszámon!
A program változtatás jogát fenntartjuk!