Program


VideóSOKK - zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird / VIP

VideóSOKK - zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird / VIP

Új év elejére ismét egy fantasztikus programmal készült nektek a VideóSOKK csapata. zsDav,DoggyAndi és IceBlueBird ebben az évben is várja vendégeit a Lurdy Moziba január 13-án.
 több

Készülnek nektek interaktív programokkal, szuper játékokkal, kvízekkel, exkluzív eddig még soha nem látott videókkal. Most élőben játszhattok és beszélgethettek velük akár két órán keresztül.
Mindhárom videós leginkább MineCraft témájú videókban utazik, de ezen felül Dávidnak, Icenak és Andinak is van vlog csatornája, ami ezen a rendezvényen igazán teret nyer majd magának, hiszen a VideóSOKK lényege, hogy a közönség élőben ismerje meg jobban kedvenc videósát. Tehát ez a VideóSOKK most olyan lesz mintha élőben látnátok a három kedvencetek vlogját. Jól hangzik igaz?


Amennyiben VIP jegyet szeretnél vásárolni a fenti programokon kívül a jegyed tartalmaz egy egyedi VideóSOKK ajándékcsomagot is. Ezen felül plusz egy órát tölthetsz el a vloggerek társaságában, részt vehetsz velük izgalmas játékokban és még értékes nyereményekre is szert tehetsz. Természetesen a program végén begyűjheted a videósok aláírását, sőt még közös képet is készíthetsz velük.


A VIP program 14:30-kor kezdődik amire 13:30-tól lehet regisztrálni.
A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók.


Tudj meg több információt a VideóSOKK hivatalos weboldalán : http://videosokk.hu/
Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj az info@videosokk.hu email címre nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket 9-17 óra között hétköznapokon a +36-20-210-9929 telefonszámon!
A program változtatás jogát fenntartjuk!